΄΄ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ΄΄ ΟΡΦΕΑΣ VS ΘΡΙΑΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

   Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου η ομάδα μας υποδέχεται την ομάδα του Θρίαμβου Χαϊδαρίου. Ένα δυνατό παιχνίδι ετοιμάζεται να πραγματοποιηθεί απέναντι σε δύο ιστορικά σωματεία με θέαμα για όλα τα ”γούστα” 

   Η ομάδα μας έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον μεθαυριανό αγώνα με στόχο τη νίκη, θέλοντας να αφήσει πίσω το κακό της πρόσωπο στον προηγούμενο αγώνα.

   Ο προπονητής Κ. Ζιώγας δήλωσε : Τα παιδιά δουλεύουν με αμείωτους ρυθμούς όλο αυτό τον καιρό και ακόμα είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, αλλά την περασμένη βδομάδα βρεθήκαμε αντιμέτωποι με το κακό μας και μόνο πρόσωπο. Έχω εμπιστοσύνη στους παίχτες μου και θεωρώ πως ήταν ένα καλό μάθημα για όλους η περασμένη βδομάδα. Συζητήσαμε, αναλύσαμε τα προβλήματα μας και συνεχίζουμε μπροστά. Ξέροντας όλοι πως ο θεσμός του πρωταθλήματος είναι μακρύς. Για το παιχνίδι του Σαββάτου έχω να προσθέσω πως θα γίνει ένας δυνατός αγώνας και θα παίξει ρόλο η ψυχή, το πάθος και η θέληση που θα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Δουλεύουμε όλοι τη βδομάδα και αντιλαμβάνομαι τη θέληση των παιδιών να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Α μη τι άλλο ο ΟΡΦΕΑΣ όπως έχω ξανά αναφέρει κουβαλά μία τεράστια ιστορία και πρέπει όλοι μας να φανούμε αντάξιοι στο πρόσωπο αυτής. Τέλος, ο καλύτερος ας κερδίσει !