Έκπτωση 15% στα δίδακτρα από τον Όμιλο Πουκαμισάς Αιγάλεω για όλους τους αθλητές μας.

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος «Ορφέας» Αιγάλεω ανακοινώνει φέτος τη συνέχιση της χορηγικής συμφωνίας του με το Φροντιστήριο Πουκαμισάς της πόλης μας , για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς αποτελούν τον μεγαλύτερο φροντιστηριακό όμιλο της χώρας. Η μονάδα του Ομίλου στο Αιγάλεω παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. Από την καθημερινή μελέτη για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου έως και την προετοιμασία των παιδιών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Η μονάδα παρέχει ακόμα υπηρεσίες εκπαιδευτικής ρομποτικής, πληροφορικής και συγκροτεί τμήματα προετοιμασίας για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα Πρότυπα Γυμνάσια. Ο Όμιλος είναι άρτια εξοπλισμένος με κάθε τεχνολογικό μέσο, που απαιτείται για τη διεξαγωγή μαθημάτων μέσω τηλεδιάσκεψης, αν και εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Η διοίκηση του «Ορφέα» ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Πουκαμισάς, καθώς και τον διευθυντή της μονάδας του Αιγάλεω, κύριο Φώτη Χάιδο, που στηρίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό της πόλης μας και φέτος προσφέρει έκπτωση 15% στα δίδακτρα σε όλους τους αθλητές του συλλόγου μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προγράμματα σπουδών του φροντιστηρίου, σας παραθέτουμε τα στοιχεία επικοινωνίας : Μεγάλου Αλεξάνδρου 13, Αιγάλεω 12244 Τηλ.: 2105319805 aigaleo@poukamisas.gr