ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΦΥΚΑΡΗ ΝΙΚΟ

Ο Α.Π.Ο. ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ανακοινώνει με μεγάλη του χαρά την ανανέωση της συνεργασία του με τον Διατροφολόγο Φύκαρη Νίκο, ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους αθλητές του ανδρικού τμήματος καθώς και στα παιδικά τμήματα της ομάδας μας.

Το δίδυμο Τιτόνη – Καραγιάννη είναι αποφασισμένο να επένδυσή στις Ακαδημίες και να προσφέρει στους μικρούς μας αθλητές τις καλύτερες συνθήκες.Μία κίνηση όπως αυτή δείχνει πως η μεγάλη οικογένεια του Ορφέα στηρίζει τα νέα παιδιά της περιοχής μας στην επαγγελματική τους πορεία. Με χαμηλό προφίλ και σκληρή δουλειά ετοιμάζουν σημαντικές κινήσεις στο θέμα της οργάνωσης του σωματείου, τόσο με καινούργια πρόσωπα όσο και με υλικές κατασκευές που θα μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο τον Σύλλογο.  

Ο Φύκαρης Νίκος είναι Κλινικός Διατροφολόγος και διατηρεί γραφείο στο Αιγάλεω, θα βρίσκεται μαζί μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Έχει ολοκληρωμένες σπουδές στην Κλινική Διατροφολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό (BA DIETETICS,ΜΙΓΜΑ MARKETING ΚΑΙ BRAND) και είναι Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής.

Επίσης, έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό Πανελληνίων Συνεδρίων Διατροφής και Διαιτολογίων.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Σουλίου 6, Αιγάλεω 12243

210 5985141, 6975938242