ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ

Ο τεχνικός του Αία Σαλαμίνας και υπεύθυνος τριών σχολών του Ολυμπιακού Θεόφιλος Καλύβας βρέθηκε στο Αιγάλεω και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιουνίου 2020 παρακολουθώντας το προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας μας.

Εκεί συνάντησε τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας μας  κ. Ευάγγελο Ζιώγα και τον προπονητή της Ακαδημίας κ. Μάνο Λακέρδα. Ενημερώθηκε για τον σχεδιασμό της Ακαδημίας μας και τους στόχους αυτής. Στη συνέχεια παρακολούθησε τις προπονήσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών των Κ-12 και Κ-14.

Η παρουσία του Κυρίου Θεόφιλου Καλύβα ήταν στο πλαίσιο του νέου πρότζεκτ που εκπονεί η Ακαδημία μας, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά της Ακαδημίας να μαθαίνουν ακόμα πιο χρήσιμες πληροφορίες για το άθλημα του ποδοσφαίρου. Μερικά από τα λόγια του προς τους μικρούς μας αθλητές ήταν τα εξής :”Το Αιγάλεω έχει ταλέντο. Εγώ ήρθα εδώ για να σας δω και να σας παρακολουθήσω. Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση. Είμαι χαρούμενος που είμαι κοντά σας σήμερα. Αυτό που θα ήθελα από σας είναι να ακούτε τους προπονητές σας και να είστε καλοί και στο σχολείο. Το ποδόσφαιρο αλλάζει συνεχώς και θέλει έξυπνα παιδιά.”

Τέλος, ο κ. Καλύβας πήρε και εκείνος μέρος στις προπονήσεις δείχνοντας μία άσκηση στους μικρούς μας αθλητές.

Η μεγάλη οικογένεια του ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ τον ευχαριστεί για την επίσκεψη του και του εύχεται κάθε επιτυχία στην προσωπική του καριέρα !