Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Τη χρονιά που μας πέρασε ο Ορφέας Αιγάλεω έδειξε πως έχει αλλάξει σελίδα και καθημερινά προσθέτονται άνθρωποι με όρεξη και αγάπη για το Σωματείο, με στόχο να δημιουργηθεί μια ομάδα πρότυπο για όλους.

Έτσι ο Πρόεδρος της ομάδας μας Τιτόνης Αθανάσιος μαζί με τον Αντιπρόεδρο Καραγιάννη Νίκο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έλευση της Κατερίνας Σακογιάννη στη θέση της Ειδικής Γραμματέας και υπεύθυνη των Δημοσίων Σχέσεων του Σωματείου.

Η δυναμική και ικανότατη Κατερίνα Σακογιάννη κατόρθωσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης με την αξία της και την κατάρτιση της στο χώρο των Δημοσίων Σχέσεων .

Η  Κυρία Σακογιάννη είναι απόφοιτη με βαθμό 19.2 από το ιδιωτικό σχολείο ΄΄ Σ. Αυγουλέα Λυναρδάτου ΄΄ Στη συνέχεια αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα κοινωνιολογίας με ειδικότητα στην Εγκληματολογία. Μιλά τρεις γλώσσες (αγγλικά, Γερμανικά, και Ιταλικά ). Επίσης, έχει πάρει μέρος σε εθελοντικές δράσεις για ΑΜΕΑ, στο πασίγνωστο Special Olympics και έχει κάνει την πρακτική της στο τομέα της ειδικής αγωγής στο ΕΕΑ ΄΄Μαργαρίτα΄΄.

Προέρχεται από οικογένεια με χρόνια στη δραστηριοποιήσει του εμπορίου, στο τομέα της λιανικής και χονδρικής πώλησης. Τα τελευταία 2 χρόνια έχει αναλάβει ενεργά την οικογενειακή επιχείρηση, ένα κατάστημα που εδρεύει στη περιοχή του Αιγάλεω 26 χρόνια με επώνυμα γυναικεία υποδήματα και τσάντες. Με κόσμο τόσο εντός συνόρων αλλά και εκτός. Το κατάστημα ENTELA BOUTIQUE.

Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως μεγάλη της αγάπη είναι το τρέξιμο χιλιομέτρων με πολλές συμμετοχές σε 5χλμ, 10χλμ και ημιμαραθωνίους, έχει όμως σαν στόχο και τον κλασικό μαραθώνιο των 42χλμ.

Η 27χρονη θα αποτελέσει το μυαλό της διοικητικής οργάνωσης της Αιγαλιώτικης Ομάδας. Η υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων του Ορφέα και κυρίως η πρέσβειρα του «ερυθρόλευκου» συλλόγου στις κληρώσεις, στα σεμινάρια, στις εκδηλώσεις και στις πρωτοβουλίες με κοινωνική προέκταση μαζί με τον Αντιπρόεδρο Νίκο Καραγιάννη θα δίνουν το παρόν τη νέα σεζόν.

Η ίδια επαινεί τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου μας για την νέα εποχή του Ορφέα. Σημειώνοντας πως ο Ορφέας είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα, που ο κόσμος πρέπει να γνωρίσει και να την σεβαστεί. Έχει μια καλή διοίκηση, αντεπεξέρχεται στις δυσκολίες. Ήρθε κρίση οικονομική, ήρθαν προβλήματα κι όμως, αντέχει. Ήρθε ο καιρός για το παραπάνω βήμα ! Θεωρώ ότι πρέπει να καταφέρουμε σαν Ορφέας να αγγίξουμε τον υγιή φίλαθλο με μία ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, που θα βγάζει υγεία, και μία ακόμη καλύτερη και δυναμική διοίκηση. Τα προηγούμενα έτη ο Ορφέας διοικητικά λέει αυτό που πιστεύει και ακόμη κι αν δεν αρέσει σε κάποιους, θα το πει, κάτι που δεν είναι εύκολο για ένα ερασιτεχνικό σωματείο. Έχουμε ανθρώπους στη διοίκηση με όραμα και σεβασμό για την ιστορία που κουβαλάει αυτή η ομάδα. Τέλος, έχω έρθει με μεγάλη όρεξη για σκληρή δουλειά, με στόχο να μεγαλώσουμε το Σωματείο μας σε όλους τους τομείς.

Κατερίνα καλωσόρισες στη μεγάλη οικογένεια του Ορφεά !