Μη ξεχνάς το καπάκι να κρατάς

  O Ορφέας Αιγάλεω, είναι ένα αθλητικό Σωματείο, που παλεύει αυτές τις δύσκολες εποχές, να φανεί αντάξιο των προσδοκιών των ανθρώπων, που το εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

  Προσπαθεί  να βοηθήσει τους αθλητές του, να εξελίξουν τις αθλητικές ικανότητες τους με την βοήθεια των έμπειρων προπονητών. Το Σωματείο μας, πέρα από τις προσπάθειες ,που καταβάλλει στο κομμάτι της άθλησης, προσπαθεί να είναι δίπλα και στον άνθρωπο, στον άνθρωπο, που ο καθένας ξεχωριστά  βοηθά  στο κοινωνικό σύνολο.

  Γι’αυτό για άλλη μία φόρα, Ο Ορφέας Αιγάλεω δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο. Αυτή τη φορά, το Σωματείο μας μετά το τέλος αυτής της δύσκολης περιόδου που περνάει ολόκληρος ο κόσμος θα ξεκινήσει μία δυναμική προσπάθεια στην περιοχή του Αιγάλεω με τη συλλογή καπακιών. Την προσπάθεια αυτή θα βοηθήσουν τα περισσότερα σχολεία της περιοχής μας.

  Το σωματείο μας θα πάρει και αυτό μέρος στο έργο « Μη ξεχνάς το καπάκι να κρατάς » που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια ο κος. Βαγγέλης Ξυδέας για την ομάδα μπάσκετ ΑΣ ΑΤΛΑΣ με αμαξίδιο , ένας άνθρωπος που εδώ και χρόνια προσφέρει τα μέγιστα στο κοινωνικό σύνολο και έχει αφοσιωσεί την ζωή του πάνω σε αυτό το έργο αποτελώντας σύμβολο του εθελοντισμού στην περιοχή της Αθήνας.

  Το Δ.Σ. του Ορφέα Αιγάλεω θέλει να ευχαριστήσει τον κο. Ξυδέα για την προσφορά του όλα αυτά τα χρονιά και να του δηλώσει πως όλη η οικογένεια του Ορφέα  στήριζε και θα  συνεχίσει να στηρίζει το έργο του όσο τον δυνατόν περισσότερο μπορεί.

  Στο σημείο αυτό, η οικογένεια του Ορφέα καλεί με τη σειρά της  όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Αιγάλεω, τους αθλητικούς συλλόγους και τον Δήμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας.

  Τα καπάκια που θα συλλεχθούν  θα παραδοθούν στο πανελλήνιο σύλλογο παραπληγικών (ΠΑΣΠΑ)

  Σας ευχαριστούμε !!