Ο ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

    30 χρόνια στον αθλητισμό αλλά ένα χρόνο σε διοικητικό πόστο. Ένας δυναμικός, ικανότατος και πάνω από όλα άνθρωπος έχει κατορθώσει να έκπληξη τον τελευταίο χρόνο με τις κινήσεις του τον αθλητισμό στην περιοχή του Αιγάλεω. Η ενασχόληση του σε διοικητικό πόστο ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο μετά από πρόταση του Προέδρου κ. Θανάση Τιτόνη να αναλάβει τη θέση του Α΄ Αντιπροέδρου του ιστορικού Ορφέα Αιγάλεω. Ένας άνθρωπος με βαθιά αισθήματα για την περιοχή του Αιγάλεω αλλά και γενικότερα του αθλητισμού. Για όσους δεν κατάλαβαν, ο λόγος γίνεται για το νεαρό γέννημα θρέμμα Αιγάλιώτη κ. Νίκο Καραγιάννη. Ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Ορφέα και κυρίως ο πρεσβευτής του “Κυανέρυθρου„ Συλλόγου στις κληρώσεις, στα σεμινάρια, στις εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες με κοινωνική προέκταση ( εθελοντισμός ).

    Ο κ. Καράγιαννης δε σταματά να ευχαριστεί και να στηρίζει συνεχώς τον Πρόεδρο του Ορφέα Αιγάλεω για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του να αναλάβει έναν τόσο σημαντικό διοικητικό πόστο, αυτό του Αντιπροέδρου και μέσο αυτού να προσπαθούν σε καθημερινή βάση να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο την οικογένεια του Ορφέα. Ο Κύριος Καραγιάννης δε συνηθίζει να παραχωρεί συνεντεύξεις και να εμφανίζεται σε ΜΜΕ, έκανε όμως μία εξαίρεση για την δίκη μας ιστοσελίδα.

    Μίλησε μέσα από την καρδιά του για την ομάδα του Ορφέα. Αρχικά έθεσε ένα ερώτημα. Ποια θεωρείτε μεγάλη ομάδα ή επιτυχημένη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ;  Τι σημαίνει αυτός ο όρος ; Και απάντησε χαρακτηριστικά μεγάλη ομάδα είναι και ο Ορφέας, ένας ιστορικός Σύλλογος από τα δυτικά προάστια που κάθε χρόνο δίνει την δική του μάχη για να κρατά τα νεαρά παιδιά εντός του αθλητισμού, να προσφέρει αξίες και αγάπη και το καταφέρνει. Η ομάδα εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί μία ποδοσφαιρομάνα των δυτικών προαστίων και αυτό δεν είναι τυχαίο, διότι αποτελεί έναν οργανωμένο Σύλλογο με ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και τον αθλητισμό. Θα ήθελα όμως να αναφέρω και την οικονομική κρίση που ήρθε στην χώρα μας πριν χρόνια. Αυτό είχε ως αντίκτυπο πολλά ιστορικά Σωματεία να χαθούν από το χάρτη του ποδοσφαίρου. Ο Ορφέας όμως, δεν χάθηκε πέρασε δύσκολα αλλά ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ και αυτό χάρη στον πρόεδρο μας που εδώ και αρκετά χρόνια έδινε την δική του μάχη να κρατήσει την ομάδα μας ζωντανή.

  • Τι σας δένει ή έδεσε με την ομάδα του Ορφέα ;

 

    Με τον Ορφέα έχω ιστορία, μεγάλωσα με αυτό το όνομα, ακούγοντας ιστορίες από τους παλιούς, αλλά πιο συγκεκριμένα από τον πατέρα μου που αποτέλεσε παίχτης του στην Β΄ Εθνική κατηγορία και τον θείο μου παλαιό πρόεδρο της ομάδας Νίκο Καραγιάννη. Στο σπίτι μου υπήρχαν και υπάρχουν φωτογραφίες από τα χρυσά χρόνια του Συλλόγου μας, που ήταν το καμάρι της περιοχής μας. Και αυτό δε το λέω εγώ αλλά η ιστορία, μη ξεχνάμε πως η ομάδα έχει το ρεκόρ των 18.100 εισιτηρίων.

    Μόλις άκουσα την πρόταση του Πρόεδρου μας δέχτηκα απευθείας. Στη σημερινή εποχή ο Ορφέας είναι μία μεγάλη οικογένεια που εξελίσσεται καθημερινά, δεν κοιτά μόνο τον αθλητισμό αλλά είναι και πρότυπο για τις εθελοντικές του κινήσεις. Για να υπάρξουν όμως όλα αυτά, όλες οι επιτυχίες του Συλλόγου, υπάρχει πολύς κόσμος ο οποίος καθημερινά εργάζεται με αγάπη και αφοσίωση προς το Σύλλογο για την επίτευξη των στόχων κάποιοι από αυτούς είναι ο Πρόεδρος μας Θανάσης Τιτόνης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Σπύρος Μάμαλης, ο Γ. Γραμματέας Χρήστος Τζαβάρας, η ταμίας μας Αποστολοπούλου Βασιλική, η υπεύθυνη ακαδημιών Γκαβέλλα Αγγελική, ο Τιτόνης Γιώργος, η Θεοδοσία Μαλκοπούλου, η Τζουρά Στέλλα, ο Νίκος Παπανικόλας είναι αναγκαίο να αναφέρουμε όλα τα ονόματα γιατί αυτοί είναι η αφανής ήρωες των ομάδων, αυτοί που δεν φαίνονται αλλά καθημερινά δουλεύουν για εκείνη.

 

  • Με τι ασχολείται ο Αντιπρόεδρος του Ορφέα;

 

    Είμαι ιδιοκτήτης της μεγάλης αλυσίδας σουβλακοπωλείων ΠΙΤΤΑ ΠΑΠΠΟΥ στην περιοχή του Αιγάλεω και των Πατησίων. Στο Αιγάλεω κατέχω την επιχειρήσει από 2008 και των Πατησίων από το 2018, στην επιχειρηματική μου πορεία υπήρξα ιδιοκτήτης και άλλων επιχειρήσεων εστίασης. Επίσης, όμως, μία σημαντική αναφορά είναι πως δεν έχω ασχοληθεί πότε μου με το ποδόσφαιρο σαν παίκτης αλλά από πολύ μικρός ασχολούμαι με τον άθλημα του kick boxing. Κατέχω μαύρη ζώνη, 1 Dan και τα τελευταία χρόνια διδάσκω δίπλα στο Δάσκαλο Γιάννη Χαντζόπουλο. Τέλος, η νέα ενασχόληση μου είναι η ομάδα μας στην οποία έχουμε αναλάβει ένα σημαντικό έργο και είμαι πρόθυμος να το υλοποιήσω.

 

  • Πώς θεωρείτε τη φετινή χρονιά για την ομάδα μας ;

 

    Η φετινή σεζόν νομίζω είναι η αρχή της νέας ιστορίας που θα γράψει ο Ορφέας τα επόμενα χρόνια. Το έναυσμα για έναν υγιέστατο σύλλογο που θα δώσει μεγάλη έμφαση στο χτίσιμο των ακαδημιών του τα επόμενα χρόνια. Πιστεύω πως έχουμε κάνει πολύ σημαντικά βήματα.

    Προσελκύσαμε κόσμο που δεν ήξερε τον Ορφέα, κάναμε επίσης σημαντικά βήματα στο εθελοντικό κομμάτι όπως συνηθίζει ο Σύλλογος μας κάθε χρόνο άλλωστε.

    Ξεκινήσαμε μία προσπάθεια ώστε ο Ορφέας να βρει την δική του στέγη στο γήπεδο μας με το χτίσιμο γραφείων αλλά και αίθουσας εκδηλώσεων για τους μικρούς μας αθλητές και πιστεύουμε πως τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί ως την έναρξη της επόμενης περιόδου.

    Περάσαμε ένα νέο μήνυμα στους ανθρώπους της περιοχής μας πως ο Ορφέας επέστρεψε και μεγαλώνει συνεχώς, ένα μήνυμα ελπίδας για τα νεαρά παιδιά που θα μπορούν να αποτελέσουν και αυτοί ένα κομμάτι της μεγάλης οικογένειας που χτίζουμε.

    Η ομάδα ξεκίνησε με στόχο μία καλή παρουσία του ανδρικού μας στη Β΄ Κατηγορία αλλά βρήκαμε πολλές δυσκολίες. Δε τα παρατάμε όμως χτίζουμε καθημερινά λιθαράκι – λιθαράκι ώστε να επιστρέψει η ομάδα εκεί που πραγματικά αξίζει.

    Κατόπιν την φετινή χρονιά ο Σύλλογος μας παρουσιάστηκε ισχυρός στο τμήμα μάρκετινγκ με την προσέλευση της κ. Θεοδοσίας Μαλκοπούλου στη διεύθυνση του τμήματος μάρκετινγκ εκτοξεύτηκε προσελκύοντας 18 χορηγικές συμφωνίες οι δύο εκ των οποίων ανανεώθηκαν από τον προηγούμενο χρόνο.

    Επιπλέον, πάντα σε συνεργασία με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Τιτόνη έχουμε έρθει σε επαφή με πολλούς επιχειρηματίες κυρίως της περιοχής μας που έχουν ενδιαφερθεί να συμμετάσχουν ενεργά στην νέα διοίκηση του Ορφέα.

    Τέλος, επιφυλάσσαμε μία έκπληξη στον κόσμο της ομάδας που δυστυχώς δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε λόγο της πανδημίας, ελπίζω να μπορέσουμε στα μέσα Οκτώβρη να την πραγματοποιήσουμε.

 

  • Μας είπατε για το έργο του Ορφέα. Ποιο είναι αυτό το έργο ;

 

    Το έργο μας είναι μεγάλο, κάθε νέα σεζόν ο πρόεδρος θέτει του στόχους και μεις προσπαθούμε να τους υλοποιήσουμε μέσο της καλής μας συνεργασίας.

    Το έργο αρχικά είναι όπως προ ανέφερα να χτίσουμε την ακαδημία μας, δεν γίνεται η ομάδα του Ορφέα των Κοπιτσή, Σταυρόπουλο και άλλων πολλών μέχρι πριν μερικά χρόνια να έχει σταματήσει να βγάζει νέους παίχτες. Οπότε ο μεγαλύτερος στόχος είναι η δημιουργία μιας ισχυρής ποδοσφαιρικής ακαδημίας πρότυπο στ δυτικά προάστια που οι νεαροί της αθλητές θα πλαισιώσουν κάποια στιγμή το ανδρικό τμήμα. Επιπλέον η ολοκλήρωση των γραφείων και της αίθουσας εκδηλώσεων για να προσφέρουμε στα παιδιά μας όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες. Επιπρόσθετα να αυξήσουμε τις κοινωνικές μας προεκτάσεις τόσο στην περιοχή μας, όσο και γενικότερα στη χώρα μας όπως μπορούμε. Τέλος να επιστρέψει η ομάδα μας στην Α΄ κατηγορία Αθηνών την επόμενη 5ετία.

 

  • Τι θα αλλάζατε στον Ορφέα ;

    Τίποτα, ο Ορφέας δεν έχει ανάγκη να αλλάξει. Κουβαλά στις πλάτες του μία τεράστια ιστορία. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε από την μεριά μας είναι να τον αναδείξουμε και να τον ξανακάνουμε μεγάλο όπως του αρμόζει. Εξάλλου ακολουθεί εδώ και χρόνια μία πολύ σωστή πολιτική.

 

  • Ένα μήνυμα στη μεγάλη οικογένεια του Ορφέα.

 

    Μια υπόσχεση ο Ορφέας Αιγάλεω με Πρόεδρο τον κ. Τιτόνη και σύσσωμο όλο το Δ.Σ. θα ξαναγίνει δυνατός, μεγάλος και ισχυρός.

   Τα καλύτερα έρχονται, μη χάσετε την ευκαιρία και γίνετε και σεις μέλος του Ορφέα.

    Δεν έχω τίποτα άλλο να πω.