Ο Ποδοσφαιριστής και Αστυνομικός, Θοδωρής Κόκκαλης μας μιλά για την καραντίνα.

    Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής του ανδρικού μας τμήματος μας περιγράφει τις δικές του ασχολίες στην περίοδο της καραντίνας. Ο Αστυνομικός Θοδωρής Κόκκαλης μας μιλά για τον ελεύθερο του χρόνο, για την καθημερινή του προπόνηση αλλά και τους συναδέλφους του που δίνουν τη δική τους μάχη στην περιοχή του Έβρου.

  • Πώς περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο στην περίοδο της καραντίνας ;

    Λόγω της δουλεία μου πολλές καθημερινές μου δραστηριότητες ήταν εκτός σπιτιού, αναγκαστικά πλέον προσαρμόστηκα και σύμφωνα με τις συμβουλές των ειδικών και μένω στο σπίτι. Περνώ δημιουργικά το χρόνο μου μελετώντας και βλέποντας πολύ περισσότερο την οικογένεια μου και την γυναίκα μου.

  • Τι κάνεις για να παραμείνεις σε φόρμα ; Η προπόνηση παραμένει στην καθημερινότητα σου ;

    Η αλήθεια είναι πως μου λείπει πολύ το γήπεδο (ποδόσφαιρο) και το ρινγκ (πυγμαχία), είναι δύο δραστηριότητες που τις κάνω από μικρό παιδί. Ωστόσο καθημερινά κάνω αερόβια άσκηση που περιλαμβάνει τρέξιμο, σχοινάκι, ενδυνάμωση με λάστιχα και μονόζυγο. Με τον τρόπο αυτό παραμένω σε ένα καλό επίπεδο και δεν παρεκκλίνω από τις οδηγίες των ειδικών.

  • Σου λείπει η καθημερινή σου ρουτίνα πριν την περίοδο της καραντίνας ;

    Εννοείτε πως μου λείπουν, είναι τελείως διαφορετικό να αθλείσαι μόνος από το να συναναστρέφεσαι με άλλα άτομα, όταν συνυπάρχεις με αθλητές είναι κάτι σαν την οικογένεια σου, προσπαθείς να δίνεις τον καλύτερο εαυτός σου, να βοηθάς και να βοηθιέσαι.

  • Πώς θα εμφανιστεί ο κόσμος μετά την περίοδο της καραντίνας ;

    Θεωρώ πως μέσα από αυτή την δυσκολία θα αναθεωρήσουμε για πολλά, θα γίνουμε πιο σοφοί και δυνατοί σαν χώρα. Υπάρχει μία ομάδα επιστημόνων και μη που προσπαθεί με μια σειρά μέτρων να μας βγάλει αλώβητους από αυτή τη μάχη. Εγώ από μεριάς μου λόγο ιδιότητας μου (αστυνομικός) προτρέπω τους συμπολίτες μου να μείνουν σπίτι, να συμμορφώνονται στις υποδείξεις και πιστεύω πως η μάχη θα κερδηθεί.

    Επί τη ευκαιρία θέλω να αναφερθώ σε ένα εξίσου σημαντικό θέμα που είναι η μάχη των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας στα σύνορα της χώρας (Έβρος). Να γνωρίζει ο κόσμος ότι εκεί δίνουμε τον δικό μας αγώνα για όλους και προσπαθούμε με επαγγελματισμό  απέναντι σε οποιαδήποτε πρόκληση, αλλά και την δίνη του κορονοϊού να μην επιτραπεί από κανέναν η αμφισβητήσει για την κυριαρχική θέση της χώρας μας.

  • Ένα μήνυμα στον κόσμο και την οικογένεια του Ορφέα.

    Προτρέπω όλο τον κόσμο να έχει εμπιστοσύνη στους ειδικούς και τα μέτρα που πάρθηκαν, αλλά και μεγαλύτερη πίστη στο θεό. Η μάχη αυτή να είναι βέβαιοι πως θα κερδηθεί. Τέλος στον κόσμο της ιστορικής μας ομάδας το μήνυμα μου είναι πως νικητής είναι αυτός που συνεχίζει να ονειρεύεται και δε τα παρατά ποτέ, είτε σε αθλητικό επίπεδο, είτε σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής του. Οπότε μένουμε σπίτι υγιείς, δυνατοί και με όνειρα για τις μέρες που θα έρθουν.