Χορηγική συμφωνία ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ με την «Apple Studies»

O Α.Π.Ο. ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΑΩ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικης συμφωνίας του με την «Apple Studies» για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Ευχαριστούμε!!

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Σχολικής Μελέτης APPLESTUDIES είναι ένας σύγχρονος χώρος που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής, σχολικής ηλικίας, καθώς και σε φοιτητές και σε ενήλικες.
Στο κέντρο ξένων γλωσσών λειτουργούν τμήματα: Αγγλικών , Γαλλικών & Γερμανικών
για παιδιά , εφήβους και ενήλικες.

Χρησιμοποιούμε τρόπους εκπαίδευσης οι οποίοι εστιάζουν όχι μόνο στη μάθηση μιας γλώσσας για την απόκτηση ενός διπλώματος αλλά και στην επαφή με τον πολιτισμό που κρύβεται πίσω από την κάθε γλώσσα. Για το λόγο αυτό οι τρόποι διδασκαλίας που ακολουθούμε συνδυάζουν τις κλασικές μεθόδους εκπαίδευσης με τη διαδραστική διαπαιδαγώγηση καθώς και τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Τα μαθήματα γίνονται καθημερινά σε ένα ήρεμο περιβάλλον, εύκολα προσβάσιμο, φωτεινό, άνετο και σύγχρονο, πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένο και άρτια λειτουργικό.

Τα Μελετητήρια applestudies δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες των μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου στην καθημερινή τους μελέτη και προετοιμασία για το σχολείο.
Στα applestudies οι μαθητές:
Έρχονται καθημερινά μετά το σχολείο και διαβάζουν όλα τα μαθήματα της επόμενης μέρας με την επίβλεψη έμπειρου διδακτικού προσωπικού
Ετοιμάζουν όλες τις γραπτές και προφορικές εργασίες τους και ελέγχονται γι’ αυτές
Κάνουν καθημερινές επαναλήψεις, κυρίως στα μαθηματικά και τη γραμματική και καλύπτουν συστηματικά τα κενά τους
Προετοιμάζουν έγκαιρα τα τεστ, τόσο τα καθημερινά, τα τριμηνιαία όσο και κατά τη διάρκεια των εξετάσεων του Ιουνίου, κάνοντας επιπλέον – δωρεάν ώρες
Αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά μαθησιακές δυσκολίες, που τα ταλαιπωρούν και εμποδίζουν την πρόοδό τους

Προσφορές
Pre-Junior 70€ όλη η χρονιά o Junior A 300€ όλη η χρονιά
Γαλλικά ή Γερμανικά για τους μαθητές μας των Αγγλικών από 300€ τη χρονιά
Εκπτώσεις σε αδέλφια: 10% στο 2ο παιδί & 50% στο 3ο παιδί.
Ειδικές τιμές για συνδυασμό Αγγλικών & Μελέτης