Χορηγική συμφωνία ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ με την «Εν Αρτάκη Κοτογεύματα»

O Α.Π.Ο. ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΑΩ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικης συμφωνίας του με την «Εν Αρτάκη Κοτογεύματα» για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Ευχαριστούμε!!

1η επιλογή για υγιεινή διατροφή

Η εταιρία « εν αρτάκη κοτογεύματα» δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας και επεξεργασίας πουλερικών από το 1990 στην Ν. Ατρτάκη Εύβοιας. Πρόκειται για μια σύγχρονη και αυτόνομη μονάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών με έγκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, που υπόκειται σε τακτικούς ελέγχους από τις κρατικές υγειονομικές υπηρεσίες και επιπλέον έχει πιστοποιηθεί με HACCP & ISO από τον BUREAU VERITAS, τον αναγνωρισμένο ξένο οίκο περί Δημόσιας Υγείας.
Προμηθεύεται επιλεγμένα ελληνικά κοτόπουλα, τα επεξεργάζεται με φρέσκα και αγνά υλικά προσφέροντας στον καταναλωτή περίπου 30 προτάσεις σε κοτογεύματα.

Τα καταστήματα λιανικής «εν αρτάκη κοτογεύματα» με άψογη εξυπηρέτηση έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Επίσης διαθέτουν τα εκλεκτά προϊόντα τους με επιπλέον έκπτωση σε καθιερωμένες ημέρες , σταθερές όλο το χρόνο.

Επισκεφτείτε το κατάστημα στο ΑΙΓΆΛΕΩ για να απολαύσετε στο πιάτο σας φρέσκο ελληνικό κοτόπουλο (1,0-1,4kgr ή 2,2kgr και άνω), στην καλύτερη τιμή της αγοράς με 1,99 €/kgr καθημερινά και μπούτι νωπό επίσης με 1,99€/kgr. Επιπλέον κάθε Δευτέρα 10% έκπτωση στα προϊόντα «εναρτάκη» και 20% έκπτωση καθημερινά στα κατεψυγμένα προϊόντα «εναρτάκη»

Συνταγές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες στο www.enartaki.gr
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ:
• 1ο: ΕΥΒΟΙΑ Ν. Αρτάκη: Παναγίας Φανερωμένης 22 • T. 22210 45040
• 2ο: ΑΘΗΝΑ Αιγάλεω: Λ.Θηβών 529 & Δωρίδος • Τ. 210 5901238